ECDL
PDF Nyomtatás E-mail

ECDL START


Mi az ECDL START?

Az ECDL START lényege, hogy az ECDL végbizonyítvány megszerzéséhez szükséges 7 modul helyett kezdetként elegendő 4 modulvizsgát tenni ahhoz, hogy bárki - továbbra is korra és iskolai végzettségre való tekintet nélkül - hozzájuthasson első, az informatikai írástudást igazoló nemzetközi bizonyítványához. Mindezek után még mindig nyitva áll az út a teljes bizonyítvány megszerzéséhez.

Az ECDL START moduljai (Syllabus 5.0, jelenleg érvényes követelményrendszer)


2. Modul - Operációs rendszerek
3. Modul - Szövegszerkesztés
7. Modul - Információ és kommunikáció

1 szabadon választott modul az alábbiak közül:
1. Modul - Információ-technológiai alapismeretek
4. Modul - Táblázatkezelés
5. Modul - Adatbáziskezelés
6. Modul - Prezentáció

Hogyan fogjak hozzá?

Jelentkezni tanfolyamunkra, melyet korszerűen felszerelt légkondicionált iskola tanteremben tartunk.

 

Bővebben...
 
PDF Nyomtatás E-mail

ECDL - Európai Számítógép-használói Jogosítvány


Info-tan 7. Bt. logo - ecdl

Az ECDL (European Computer Driving Licence) az Európai Unió által támogatott, egységes európai számítógép-használói jogosítvány, mely kortól függetlenül nyújtani, illetve igazolni igyekszik a felhasználói ismereteket. A vizsgák letételére az első sikeres vizsgától számítva 3 év áll a hallgatók rendelkezésére.
Azok számára, akik a középiskolai tematika szerint a közoktatásban készülnek fel az ECDL vizsgára, a rendelkezésre álló idő 4 év. Napjainkban majdnem minden európai országban elismerik az ECDL bizonyítványt. Magyarország képviseletében a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság 1997. júniusában 13. országként csatlakozott a mozgalomhoz.
A vizsgáztatás Magyarországon 1997. decemberében kezdődött meg a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság által akkreditált vizsgaközpontokban. A statisztika szerint 2009. februárig világszerte összesen több mint 1 millió fő kezdte meg, ill. teljesítette az ECDL vizsgákat. Magyarországon a vizsgaközpontoknak kiadott vizsgakártyák száma is több mint negyvenezer, tízezernél is többen már a bizonyítványt is megszerezték. A regisztrált hallgatók 42%-a 20 évnél fiatalabb, 20%-a 20-30 év közötti, 38%-uk pedig idősebb, mint negyven éves.
Bővebben...
 
PDF Nyomtatás E-mail

Tanfolyamok időpontjai


ECDL Start

Tanfolyam időtartama: 80 óra,
Tanfolyam időpontok: 2013.07.01.-2013.07.11. (Hétfőtől-Csütörtökig)

ECDL 7 modul

Tanfolyam időtartama: 144 óra,
Tanfolyam időpontok: 2013.07.01.-2013.07.25. (Hétfőtől-Csütörtökig)

 
« ElsőElőző12KövetkezőUtolsó »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL