PDF Nyomtatás E-mail

ECDL START


Mi az ECDL START?

Az ECDL START lényege, hogy az ECDL végbizonyítvány megszerzéséhez szükséges 7 modul helyett kezdetként elegendő 4 modulvizsgát tenni ahhoz, hogy bárki - továbbra is korra és iskolai végzettségre való tekintet nélkül - hozzájuthasson első, az informatikai írástudást igazoló nemzetközi bizonyítványához. Mindezek után még mindig nyitva áll az út a teljes bizonyítvány megszerzéséhez.

Az ECDL START moduljai (Syllabus 5.0, jelenleg érvényes követelményrendszer)


2. Modul - Operációs rendszerek
3. Modul - Szövegszerkesztés
7. Modul - Információ és kommunikáció

1 szabadon választott modul az alábbiak közül:
1. Modul - Információ-technológiai alapismeretek
4. Modul - Táblázatkezelés
5. Modul - Adatbáziskezelés
6. Modul - Prezentáció

Hogyan fogjak hozzá?

Jelentkezni tanfolyamunkra, melyet korszerűen felszerelt légkondicionált iskola tanteremben tartunk.

 

Miből tanuljak?

Tanfolyami segédanyagot, és egyedi jegyzeteket mi biztosítunk. E mellett a felkészüléshez folyamatosan adunk változatos feladatsorokat.


Mennyibe kerül?

A tanfolyam kedvezményes díja 40000 Ft, mely tartalmazza a jegyzetek és a teremhasználat díját is. E mellett az ECDL START regisztrációs díja diákoknak 4500 Ft, felnőtteknek 6000 Ft. A vizsgadíj diákoknak 1800 Ft, felnőtteknek 2500 Ft. Ezen díjak a vizsgaközpontnak külön fizetendők!


Hogyan tovább?

Az ECDL START-ra való jelentkezéskor kapott vizsgakártya alkalmas a teljes ECDL bizonyítvány megszerzésére is. A START bizonyítvány kiállításakor tehát a hallgató visszakapja a leadott vizsgakártyát is, ily módon az első sikeres vizsgától számított három éven belül bármikor módjában áll a fennmaradó 3 modulvizsgát is teljesíteni. Ebben az esetben újabb regisztrációs díjat kell fizetni, ami diákoknak 2000 Ft, felnőtteknek 3000 Ft.


További információ

Info-tan 7. Szolgáltató Bt.
Tel.: +36-20-770-4088