PDF Nyomtatás E-mail

Webdesign


Info-tan 7. Bt. logoÖrömmel fogadtuk, hogy érdeklődik a világhálón történő bemutatkozásának lehetőségei felől. Cégünk Internetes oldalak és webhelyek készítésével foglalkozik, valamint a megjelenő tartalmak kezelését végzi.

Az Internet mára a legnagyobb információs és hirdetési felületté vált, mindamellett, hogy a legolcsóbb lehetőség arra, hogy nagyszámú ember számára mutassuk meg tevékenységünket, kínáljuk szolgáltatásainkat.

Egy cég Interneten való megjelenésének számos lehetősége van. Lehet egyszerű cégbemutatás, vagy újabb piacok megszerzése, esetleg online vállalkozás beindítása. A célokat Önöknek kell megfogalmazniuk, és ehhez mérten tudunk eszközöket biztosítani.

Tartalmi és a megjelenésre vonatkozó igényeit maximálisan figyelembe véve készítjük el, és publikáljuk a kért oldalt a lehető legrövidebb határidő alatt. Ezt a kért webhely bonyolultságától függően akár 2 munkanap alatt is meg tudjuk valósítani.

Cégünk a weboldalon megjelenő tartalmak elkészítése mellett vállalja a kiválasztott domain név, valamint a tárhely szolgáltatás ügyintézését is, szerződéses partner segítségével.

Kérjen ingyenes személyes találkozó!